Etape proiect

1
Analiză
2
Implementare
3
Testare
4
Funcțional
5
Evaluare

Furnizori

Partener

Cluj-Napoca, RO

Detaliu Proiect

Vezi galerie foto

UNLOQ Authenticate este o soluţie de autentificare fără parole care ajută companiile să-şi consolideze securitatea informatică, adoptând autentificarea multi-factor şi eliminând parolele. Astfel, ele pot să se ferească de ameninţări cum ar fi furtul de parole, atacurile de tip brute-force, man-in-the-middle sau chiar atacurile asupra serverelor.

 

Soluţia oferă:

Multiple metode sigure de autentificare. Autentificarea utilizatorilor se poate face prin Push Notifications, Cod unic de acces (care expiră după 30 de secunde) sau E-mail.

Firewall. Permite restricţionarea cererilor de autentificare sau autorizare de tranzacţii în funcţie de IP sau locaţie.

Aplicaţie de autentificare multi-factor customizata. Pentru implementări pe infrastructura Cloud a clientului, oferim posibilitatea generării unei aplicaţii mobile de autentificare customizata după brandul acestuia.

Experienţă de autentificare customizata. Cererile de autentificare, autorizare şi notificările pot fi personalizate conform brandului clientului.

Criptare de date. Toate datele pe care le stocăm privind contul utilizatorului (nume, e-mail, poză) sunt păstrate într-o formă criptată. De asemenea, toată comunicaţia dintre dispozitivele utilizatorilor şi serverele UNLOQ este criptată.

Specificații tehnice

Vezi galerie foto

Soluţia este de tipul Software as a Service (SaaS). Nu necesită echipamente la client.

UNLOQ Authenticate în media

Vezi galerie foto
Vezi galerie foto

Impact în comunitate

 

Securitate superioară. Sistemul distribuit de autentificare creşte securitatea oricăror proprietăţi digitale.

Experienţă de utilizare facilă. Autentificarea securizată se efectuează prin simpla atingere a unui buton pe dispozitivul mobil, fără a fi nevoie ca utilizatorii să-și amintească parole, eliminând astfel riscul pierderii sau furtului.

Tehnologie de vârf. Folosim cele mai bune protocoale de securitate pentru a asigura confidențialitatea completă a utilizatorilor și pentru a apropia conformitatea cu reglementările privind securitatea datelor personale.