Etape proiect

1
Analiză
2
Implementare
3
Testare
4
Funcțional
5
Evaluare

Partener

Alba Iulia, RO

Detaliu Proiect

Vezi galerie foto

Analiza computerizată NLS Metatron este o metodă neinvazivă, nonlineară, dinamică şi calitativă de investigare a structurilor biologice. De asemenea, este o metodă modernă, tot mai des folosită pentru evaluarea stării de sănătate sau a patologiilor şi permite depistarea precoce a stărilor de boală.

Echipamentul Metatron care implementează acest sistem de analiză funcționează în acord cu principiul amplificării semnalului de inițiere a unei stări entropice noi, în urma emisiei unui vortex magnetic asupra creierului, modulat la frecvența theta Θ cerebrală. Aceasta favorizează modificarea activității creierului, fiind posibilă accesarea informațiilor de la nivelul subconștientului.

În termeni fizici, Metatron este un generator non-linear cuantic de oscilații electromagnetice ce interferează cu biocâmpul informațional al creierului. Metoda se bazează pe emisia şi detecția biocâmpurilor ca proces de interacțiune dintre receptor-emiţător şi structurile extra şi intracelulare. Modificările vortexului câmpurilor magnetice sunt determinate de activitatea metabolică celulară şi a transferării de informație între sistemele reglatoare (sistem nervos). Această legătură permite diagnosticarea și influențarea activității prin emitere de câmpuri modulatoare cu rol terapeutic. Zgomotul de fond tisular (mediu statistic) reflectă astfel starea de sănătate sau boală a unui sistem de organe sau a unor elemente intracelulare.

Totodată, cu ajutorul echipamentului Metatron, se poate identifica o cauzalitate complexă pe baza recepţiei câmpurilor şi se poate face o analiză spectrale şi statistică a acestora. Holograma matricei electromagnetice este determinată dinamic permițând şi efectuarea unor diagnostice predictive.

Centrul Medical Elisa Med din Alba Iulia contribuie astfel la evaluarea stării de sănătate a comunităţii, oferind, în mediul creat de proiectul pilot Alba Iulia Smart City un număr de 10 vouchere de gratuitate pentru cetăţenii care doresc o testare integrală cu echipamentul  ultraperformant NLS Metatron. Dacă există interes pentru aceste testări, Elisa Med poate suplimenta numărul voucherelor de gratuitate şi poate oferi consultanţă personală de medicină integrativă pentru pacienţii care îşi doresc mai mult decât un act medical simplu.

 


Soluţia testată în comunitate de către Elisa Med este dedicată cetăţenilor. 

Specificații tehnice

Vezi galerie foto

Echipamentul medical Metatron este un generator non-linear cuantic de oscilații electromagnetice ce interferează cu biocâmpul informațional al creierului.

Metoda de funcţionarea a acestuia se bazează pe emisia şi detecția biocâmpurilor ca proces de interacțiune dintre receptor-emiţător şi structurile extra şi intracelulare.

Modificările vortexului câmpurilor magnetice sunt determinate de activitatea metabolică celulară şi a transferării de informație între sistemele reglatoare (sistem nervos).

Această legătură permite diagnosticarea și influențarea activității prin emitere de câmpuri modulatoare cu rol terapeutic.

 


Surse foto: https://www.ncnaturalproducts.org; https://metatron-hunter.ro/; http://metatron-nls.ro/

Vezi galerie foto

Beneficii pentru comunitate:

 • evaluează stare de sănătate generală pacienţi;
 • detectează timpurie a problemelor de sănătate generală sau specifică;
 • contribuie la conştientizarea importantei evaluării periodice a stării de sănătate;
 • poate face recomandări de tratamente specifice de specialitate;
 • evaluează starea funcţională a organismului;
 • controlează eficienţa şi rezultatele diferitelor terapii aplicate;
 • conduce variate tipuri de cercetări: de la schimbări funcţionale până la aberaţii cromozomiale;
 • evaluează capacităţile adaptative ale organismului pacientului;
 • localizează focarul primar al unei afecţiuni;
 • evaluează calitativ parametrii homeostazici de bază;
 • determină flora activă patogenă, alergeni, metale grele, enzime, hormoni, markeri oncologici, imunoglobuline (pentru depistarea stărilor de imunodeficienţă);
 • evaluează predispoziţiile genetice ale organismului;
 • inhibă activitatea florei patologice active prin metacorecţie;
 • stochează rezultatele investigaţiilor cu scopul urmăririi modificărilor funcţionale patologice.