Etape proiect

1
Analiză
2
Implementare
3
Testare
4
Funcțional
5
Evaluare

Partener

Sibiu, RO

Detaliu Proiect

Vezi galerie foto

Soluția pentru analiza veniturilor bugetare permite colectarea datelor istorice din evidența fiscală, urmate de analiza acestora și definirea unui set de indicatori relevanți și în final realizarea unor estimări și prognoze în baza indicatorilor, în funcție de recurența evoluției lor.

Specificații tehnice

Vezi galerie foto

Aplicația se află în faza de implementare. Anumite funcționalități au fost discutate și agreate cu beneficiarii direcți ai aplicației, iar alte funcționalități sunt încă în discuție în ceea ce privește compatibilizarea acestora cu necesitățile specifice din cadrul Direcției unde această componentă va fi utilizată cu precădere.

Imediat după parcurgerea acestei faze a proiectului, vor fi începute testările pe baza scenariilor de testare, urmând ca ulterior aplicația să fie lansată în producție cât de repede posibil, după instruirea utilizatorilor.

 

Functionalităţi:

  • Soluție de analiză predictivă a veniturilor din taxe și impozite locale, permițând o mai bună înțelegere a structurii și dinamicii acestora în sprijinul deciziilor strategice ale Primăriei;
  • Colectarea datelor istorice din evidența fiscală;
  • Analiza și definirea unor indicatori relevanți;
  • Identificarea unor tipare recurente în evoluția indicatorilor;
  • Realizarea estimărilor și prognozelor pe baza stării curente a indicatorilor.