Etape proiect

1
Analiză
2
Implementare
3
Testare
4
Funcțional
5
Evaluare

Partener

Bucureşti, RO

Detaliu Proiect

Vezi galerie foto

O linie importantă de business a companiei noastre partenere certSIGN se concentrează pe proiectele bazate pe cardurile „cu chip”. certSIGN dispune de o expertiză completă în tot ce înseamnă produse si servicii integrate, până la nivel de soluții integrate în ceea ce priveşte cardurile personalizate, cu semnătură electronică.

Soluția certSIGN constă în emiterea unor certificate digitale calificate, stocate pe smart card-uri personalizate pentru exponenţi/ personalităţi/ oameni de business/ sportivi/ olimpici ai Judeţulului Alba. În acest fel, în cadrul proiectului pilot Alba Iulia Smart City aducem un altfel de omagiu oamenilor care au plecat din Alba Iulia şi au construit cariere de succes în afara graniţelor oraşului, judeţului şi ţării, dar şi celor care au rămas „in situ” şi contribuie în continuare – prin tot ceea ce fac – la progresul economic al oraşului şi judeţului şi la binele comunităţii.

certSIGN deţine o experiență de peste 10 ani în domeniul personalizării cardurilor şi o expertiză vastă în domeniul emiterii de carduri tahograf, cu proiecte implementate cu succes în peste 10 țări.

Specificații tehnice

Vezi galerie foto

Smart card-ul personalizat:

  • Este un dispozitiv securizat pentru crearea şi stocarea semnăturii electronice;
  • Asigură controlul accesului la cheia privată prin codul PIN;
  • Se conectează la laptop/desktop prin smart card reader;
  • Dispozitivul beneficiază de garanţie un an;
  • Permite personalizarea cu elemente grafice, foto etc.

 

Certificat digital calificat:

  • Asigură integritatea, autenticitatea şi confidentialitatea documentelor transmise electronic, precum şi valoare legală a acestora;
  • Permite autentificarea şi garantează identitatea persoanei, fiind emis de un terţ de încredere – certSIGN, furnizor acreditat şi recunoscut.
  • Perioada de valabilitate a certificatului este de un an.

Smart card-uri personalizate în media

Vezi galerie foto
Vezi galerie foto

Beneficiile soluției certSIGN constau în expunerea a celor 100 de personalități și recunoașterea publică a meritelor acestora.

Smart cardurile vor permite şi crearea semnăturii electronice cu valoare legală, mecanism smart pentru interacţiunea atât cu administraţia publică locală, cât şi cu partenerii de business.