Etape proiect

1
Analiză
2
Implementare
3
Testare
4
Funcțional
5
Evaluare

Furnizori

Partener

Cluj-Napoca, RO

Detaliu Proiect

Vezi galerie foto

Nevoia de a gestiona eficient canalele și platformele multi-comunicare (e-mail, telefon, web, smartphone) este una semnificativă și este condusă de proliferarea utilizării tehnologiilor mobile și a smartphone-urilor.

Glimpse Plus este o soluţie integrată de transport şi logistică, care ajută la gestionarea forţei de muncă de pe teren, a vehiculelor, bunurilor şi dispozitivelor.

Soluţia oferă:

Planificarea rutelor. Permite exploatarea eficientă a flotei şi resurselor, pentru o bună planificare activă şi reactivă.

Internet Of Things. Oferim servicii complete de localizare a vehiculelor, facilitând obținerea de informații privind locația și mișcările flotei și resurselor, de la un punct central de management.

Optimizarea rutelor. Ajută la optimizarea procesului de planificare astfel încât să includă informaţii privind utilizarea anumitor vehicule.

Managementul sarcinilor şi a resurselor. Oferă o privire de ansamblu asupra tuturor sarcinilor specifice locului de muncă sau serviciului.

Localizare în timp real a vehiculelor şi resurselor. Urmărirea în timp real prin GIS oferă vizibilitate în timp real și conectivitate cu forța de muncă de pe teren.

Specificații tehnice

Vezi galerie foto

Soluţia este de tipul Software as a Service (SaaS) şi nu necesită echipamente de la client, în afara dispozitivelor ce vor fi folosite de către flotă. În schimb, necesită implicarea echipei de suport, implementare şi instruire  pentru administrarea acesteia.

Accesati pagina solutiei: AICI

Vezi galerie foto

Impact în comunitate

 

Permite gestionarea eficientă şi securizată a flotelor, precum şi suplimentarea în timp real, acolo unde este nevoie.

Facilitează accesul rapid şi sigur la informaţii privind locaţia mijloacelor de transport în comun sau a servicilor de urgenţă solicitate.

Glimpse Plus poate fi utilizat în contextul Smart Mobility de către:

Regii autonome de transport în comun (inclusiv pentru transportul elevilor), Regii autonome de drumuri şi poduri, Servicii sociale, Servicii de urgenţă (Ambulanţă, Pompieri, Poliţie şi Jandarmerie).

Cetăţeni: facilitează accesul rapid şi sigur la informaţii privind locaţia mijloacelor de transport în comun sau a servicilor de urgenţă solicitate.