Etape proiect

1
Analiză
2
Implementare
3
Testare
4
Funcțional
5
Evaluare

Partener

Bucureşti, RO

Detaliu Proiect

Vezi galerie foto

Fotografia este unul dintre instrumentele de bază în promovarea oricărui produs. Cu atât mai mult, când vine vorba de promovarea turistică a unui oraş, fotografia ocupă primul loc între elementele care compun derularea strategiilor de marketing digital.

Compania Cewe, în cadrul proiectului pilot Alba Iulia Smart City, se va implica în derularea mai multor expoziţii de fotografii cu elemente smart, dedicate oraşului Alba Iulia, evenimentelor care se întâmplă aici şi Anului Centenar. Conform protocolului de colaborare, intenţionăm ca împreună cu echipa Cewe să organizăm:

  • Expoziţii temporare de fotografii focusate pe subiecte de comunitate, expoziţie de fotografii de eveniment, precum şi expoziţii de nişă, dedicate unui număr mai mic de admiratori, dar care contribuie la întărirea şi dezvoltarea de comunităţi. Expoziţiile fotografice vor fi conectate cu mediul digital prin CODURI QR de vizualizare pe telefoanele inteligente. CEWE va produce materialele necesare tuturor acestor expozitii.
  • Expoziţie CEWE FOTOCARTE de eveniment dedicată Festivalului Roman Apulum, de dimensiuni mari  + CODURI QR de vizualizare pe telefon.
  • CEWE FOTOCARTEA Marii Uniri – chipuri de personalitati care şi-au adus, într-un fel sau altul, aportul la realizarea visului de neam, Marea Unire de la 1918, + CODURI QR de vizualizare şi pe smartphone.
  • Expoziţie foto cu cele 5 fotografii ale Unirii, realizate de către Samoilă Mârza, de dimensiuni mari + COD QR de vizualizare şi pe smartphone.
  • Expoziţii de tip „making off” legate de evenimentele Anului Centenar la Alba Iulia  + COD QR de vizualizare şi pe smartphone.

Specificații tehnice

Vezi galerie foto

Cewe va organiza o expoziţie CEWE FOTOCARTE de eveniment dedicată Festivalului Roman Apulum, de dimensiuni mari, 42x30cm şi va edita, împreună cu echipa Primăriei Municipiului Alba Iulia,  FOTOCARTEA Marii Uniri – chipuri de personalităţi care şi-au adus, într-un fel sau altul, aportul la realizarea visului de neam  + COD QR de vizualizare şi pe smartphone. Ambele lucrări vor avea printate coduri QR pentru vizualizare digitală.